Mārketinga komunikācija SIA "Dezinfa" - Vizbule, Elizabete (Latvijas Universitāte, 2022)
Bakalaura darba “Mārketinga komunikācija SIA “Dezinfa”” mērķis ir balstoties uz mārketinga komunikāciju teorētiskajiem aspektiem un veiktā pētījuma rezultātiem, izpētīt un ieteikt ierosinājumus, kā uzlabot SIA “Dezinfa” mārketinga komunikāciju, lai palielinātu pārdošanas apjomus Latvijā. Darba teorētiskā daļa ietver teoriju par komunikāciju un mārketingu, mārketinga komunikāciju, integrēto mārketinga komunikāciju, pārdošanas veicināšanu un mārketinga komunikāciju kā pārdošanas elementu. Darba empīriskajā daļā tiek izmantotas trīs pētniecības metodes: kontentanalīze, aptauja un intervija. Bakalaura darba gaitā tika secināts, ka uzņēmums SIA Dezinfa veiksmīgi izmanto tādus mārketinga instrumentus kā tiešā pārdošana un tiešais mārketings, savukārt, būtu nepieciešams uzlabot sabiedrisko attiecību, noieta veicināšanas un reklāmas rīkus.

Thesis “Marketing Communication LTD “Dezinfa”” main point is based on the theoretical aspects of marketing communications and the results of the research, to explore and recommend suggestions on how to improve "Dezinfa" marketing communications in order to increase sales in Latvia. Theoretical part of the thesis includes the theory of communication and marketing, marketing communication, integrated marketing communication, sales promotion and marketing communication as an element of sales.
Marketing Communication LTD "Dezinfa"
Keywords: Komunikācijas zinātne; komunikācija un mārketings; mārketinga komunikācija; integrētā mārketinga komunikācija; pārdošanas veicināšana; SIA Dezinfa