Vidusskolas matemātikas izvēlētu jautājumu metodiska izstrādne - Kučukova, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2012)
Diplomdarbs „Vidusskolas matemātikas izvēlētu jautājumu metodiska izstrādne ” atbilst otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas Skolotājs un profesionālās studiju programmas Vidusskolas matemātikas skolotājs sasniedzamajiem rezultātiem. Darbā ir izveidotas inovatīvas lekcijas, praktiskie darbi un semināri par vidusskolas matemātikas tematiem: eksponentvienādojumi, eksponentnevienādības, logaritmiskie vienādojumi, logaritmiskās nevienādības.

Diploma Paper "Methodical development of selected questions of Mathematics for Secondary School" corresponds to The Second level professional higher education program Teacher and professional higher education program Teacher of Mathematics in Secondary school achieved results. In the paper the innovative lectures, practical works and seminars on the following mathematical topics are presented: exponential equations, exponential inequality, logarithmic equations, logarithmitic inequality.
Methodical development of selected quetions of Mathematics for Secondary School
Keywords: Pedagoģija