AS "Latvijas Gāze" dokumentu pārvaldības procesu attīstības iespēju analīze un risinājuma piedāvājums - Trence, Signe (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba „AS „Latvijas Gāze” dokumentu pārvaldības procesu attīstības iespēju analīze un risinājuma piedāvājums” mērķis ir nodrošināt iespēju optimizēt dokumentu pārvaldības procesus akciju sabiedrībā „Latvijas Gāze”. Darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām un to apakšnodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Pirmajā nodaļā tiek analizēti dokumentu pārvaldības procesi akciju sabiedrībā „Latvijas Gāze”, kā arī veikta iegūto pētījuma rezultātu analīze. Otrajā nodaļā tiek izstrādāts tehniski ekonomiskais pamatojums projekta priekšlikuma izstrādei, kurā, pamatojoties uz pētījuma rezultātiem, tiek piedāvāti trīs alternatīvi problēmas risinājumi, pēc tam izvēlēta finansiāli izdevīgākā. Trešajā nodaļā tiek izstrādāta projekta īstenošanas rokasgrāmata. Noslēgumā tiek sniegti galvenie secinājumi un priekšlikumi. Darbs sastāv no 103 lappusēm, 37 attēliem, 8 tabulām un 39 pielikumiem. Atslēgvārdi: projekts, projektu vadīšana, dokumentu pārvaldības process, dokumentu pārvaldības sistēma.

The objective of the Master’s thesis „The analysis and the solution on proposal of the development of the document management options in the joint stock company Latvijas Gāze” is to provide an opportunity to optimize document management processes of the joint stock company „Latvijas Gāze”. The Master’s thesis consist of an introduction, three chapters and sub-chapters, conclusions and proposals. The first chapter analyzes the document management processes of the joint stock company „Latvijas Gāze” as well as gives the analysis of the results obtained in the study. In the second chapter there has been presented a technical-economical feasibility of the Project proposal with three alternative solutions to the problem and then the financially advantageous is selected. The third chapter the manual of the Project implementation is elaborated. In the end the main conclusins and recommendations are presented. The Master’s thesis consists of 103 pages, 37 images, 8 tables and 39 annexes. Key words: Project, Project management, document management processes, document management system.
The analysis and the solution on proposal of the development of the document management options in the Joint Stock company Latvijas Gāze
Keywords: Vadībzinātne