Bibliotekārs - starpnieks starp informācijas pasūtītāju un informācijas piegādātāju - Gjortlere, Ligita (My University, 2006)
LU Bibliotēkas 4.Starptautiskā semināra (2006.gada 19.maijs) prezentācija
Prezentācija atspoguļota bibliotekāra un informācijas pasūtītāja loma, komplektēšanas politika, tendences krājuma komplektēšanā, komplektēšanas process (piegādātāju izvēle, pasūtīšana, apmaksa).
Keywords: Bibliotekāra loma; informācijas pasūtītāja loma; Komplektēšanas politika; piegādātāju izvēles kritēriji; komplektēšanas process