LU Studentu teātris - Alkšbirze, Rita (My University, 2013)
Ieskats Latvijas Universitātes „Studentu teātra " vēsturē un radošajā darbībā. Publikācija iekļauta LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc 6 mirkļiem 100 gadi".
Keywords: LU Studentu teātris; Teātris; LU mākslinieciskā pašdarbība