Dārza mēbeļu interneta veikals - Zvejnieks, Ritvars (Latvijas Universitāte, 2021)
SIA “JMK LUX” interneta veikala sistēma ir tīmekļa vietne, kurā uzņēmuma klientiem ir iespējams iepazīties ar ražotāja piedāvāto preču klāstu, veikt pasūtījumus un uzzināt vairāk par uzņēmumu. Vietnes administratoriem ir iespējams pārvaldīt informāciju par piedāvāto produkciju, skatīt un izpildīt klientu veiktos pasūtījumus, kā arī rediģēt saturu, kas redzams vietnē. Sistēma aizvieto esošo uzņēmuma tīmekļa vietnes risinājumu. Sistēma galvenokārt izstrādāta ar Laravel, Inertia JS. Vue.js ietvariem un pakotnēm.

“JMK LUX” Ltd. e-commerce store is a website, that allows the clients of the company to learn about the products offered by it, make orders and learn more about the company. The store administrators can manage information about the products offered in the store, manage client orders as well as manage the content visible on the site. The e-commerce store replaces the existing company website. System is primarily developed with Laravel and Vue.js.
Garden furniture eCommerce store
Keywords: Datorzinātne; Interneta veikals; Laravel; Vue.js; SPA; Tīmekļa tehnoloģijas