Latvijas Universitāte, 1999-2003 - Latvijas Universitāte (LU Akadēmiskais apgāds, 2004)
Saturs : Priekšvārds 7 Latvijas Universitātes struktūra 11 Fakultātes 12 LU juridiski patstāvīgie institūti 14 LU institūti un akadēmiskās struktūvienības 17 LU Studiju centri 19 Administratīvās struktūrvienības 21 Latvijas Universitātes 85 gadu hronika 23 Akadēmiskās, kultūras un sporta dzīves hronika 27 LU aizstāvētās doktora disertācijas 40 Senāts (1998) 53 Senāts (2001) 54 Senāts (2004) 55 Padomnieku Konvents 56 Goda tiesa un šķīrējtiesa 57 Goda doktori 58 Goda biedri 62 Emeritus profesori 64 Pirmoreiz ievēlētie asociētie profesori un profesori 66 LZA akadēmiķi un korespondētājlocekļi 72 LZA balvu laureāti 74 Starptautiskās konferences, semināri, simpoziji 86 Starptautiskā sadarbība 95 Akadēmiskais personāls 99 Akadēmisko struktūrvienību personāls 110 Administrācijas personāls 121 Saimniecības pārvaldes personāls 124 Absolventi 128 Bioloģijas fakultāte 128 Ekonomikas un vadības fakultāte 131 Filoloģijas fakultāte 182 Fizikas un matemātikas fakultāte 190 Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte 199 Juridiskā fakultāte 204 Ķīmijas fakultāte 213 Medicīnas fakultāte 216 Moderno valodu (Svešvalodu) fakultāte 219 Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte 228 Sociālo zinātņu fakultāte 263 Teoloģijas fakultāte 268 Vēstures un filozofijas fakultāte 270 Tālmācības studiju programmas 275 Aizsaulē aizgājušie darbinieki un pensionāri 304
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes struktūra; Latvijas Universitātes fakultātes; Studiju process Latvijas Universitātē; Zinātne Latvijas Universitātē; Latvijas Universitātes personāls (1999-2003); Latvijas Universitātes absolventi (1999-2003); Senāts; Latvijas Universitātes 85 gadu hronika; University of Latvia; History of the University of Latvia; Faculties of the University of Latvia; Study Process at the University of Latvia; Scientific research at the University of Latvia