Programmatūras nodevuma validācijas un uzstādīšanas datņu ģenerācijas java programma - Daugulis, Einārs (Latvijas Universitāte, 2018)
Tīmekļu servisa nodevums galvenokārt sastāv no servisa pirmkoda, izpildāmā koda, konfigurācijas datnēm, programmatūras dokumentācijas un testēšanas dokumentācijas. Izstrādātā programma ir rīks, kas pārbauda svarīgāko nodevuma datņu klātbūtni un saturu, lai pārliecinātos, ka nodevums ir sagatavots uzstādīšanai ārpus izstrādes vides. Kad nodevums ir validēts, tad programma arī ģenerē uzstādīšanas skriptus un pamācības, lai atvieglotu tīmekļa servisu uzstādīšanu uz serveriem. Ja nodevums nav gatavs uzstādīšanai, programma parāda lietotājam kādas kļūdas tika atrastas.

A web service delivery mainly consists of source code, executable code, configuration files, software documentation and testing documentation. The developed program is a tool that checks the presence of the most important files in a delivery and the contents of these files to make sure that the delivery is ready for deployment outside of the development environment. When a delivery is validated, the program generates deployment scripts and instruction files to facilitate the deployment of web services on the servers. If the delivery is not ready for deployment, the program shows the user what errors were found.
Software delivery validation and installation file generation java program
Keywords: Datorzinātne; validācija; uzstādīšana; tīmekļa servisi; python; maven