Ukrainas in Krievijas 2014.gada konflikta iespējamās sekas un ietekme uz situāciju Latvijā - Rusanova, Karīna (Latvijas Universitāte, 2014)
Diplomdarbs „Ukrainas un Krievijas 2014. gada konflikta iespējamās sekas un ietekme uz situāciju Latvijā”. Darba teorētiskajā daļā ir apskatīta starptautisko konfliktu teorija, t.sk. to iespējamie cēloņi, norise, kā arī atrisināšanas iespējas. Diplomdarba pētījuma daļā tiek analizētas Krievijas un Ukrainas konflikta norise, valstu ekonomiskās attiecības, un ietekme uz situāciju Latvijā, kā arī iespējamie pasākumi seku mazināšanai. Pētījuma periods ir no 2004. līdz 2014. gadam. Diplomdarbs sastāv no ievada, 3 nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem, literatūras un avotu saraksta, kā arī satur 9 attēlus, 5 tabulas, 81 informācijas un literatūras avotus. Atslēgvārdi: Krievijas un Ukrainas konflikts, ekonomiskās attiecības, sekas, Latvija, riski.

Bachelor’s Thesis „ Possible Consequences of Ukraine and Russian Conflict of 2014 and its Impact on the Situation in Latvia”. Theoretical part of the Thesis contains theory of international conflicts, including possible causes, the process and resolution possibilities. The research part of the Thesis contains analysis of Russia’s and Ukraine’s conflict development, economic relations between the countries and influence on the situation in Latvia, as well as possible measures to mitigate the consequences. Research period: 2004 – 2014. Bachelor’s thesis consists of introduction, 3 chapters, conclusions and recommendations, bibliography, it also contains 9 figures, 5 tables 81 sources of bibliography. Keywords: conflict of Russia and Ukraine, economic relations, consequences, Latvia, risks.
Possible Consequences of Ukraine and Russian Conflict of 2014 and its Impact on the Situation in Latvia
Keywords: Ekonomika