Apģērbu veikala tīmekļa vietne - Čeirāns, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darba “Apģērbu veikala tīmekļa vietne” mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni ar reaģējošu tīmekļa vietnes dizainu, kas sniedz lietotājiem iespēju ērti iegādāties apģērbus tiešsaistē. Lietotājam ir iespēja apģērbus atlasīt un meklēt pēc nosaukuma, izmantot filtrus un pieteikties, lai konkrētus apģērbus pielaikotu. Tīmekļa vietnes pārvaldniekiem tiek dota iespēja pārvaldīt tīmekļa vietni un viegli mainīt vietnes saturu, produktu klāstu. Tīmekļa vietne tiek veidota izmantojot Laravel tīmekļa ietvaru, balstoties uz MVC arhitektūras modeļa. Dati tiek glabāti MySQL datubāzē. Darba rezultāts ir apģērbu e-komercijas tīmekļa vietne.

The purpose of qualification paper “Clothing store website” is to develop a website with fully responsive design that allows users to easily buy clothes online. The user can select and search for clothes by name, use filters and make a request, to try on specifically selected clothes. The website administrators have opportunity to manage the whole site and easily change content and range of products. Website is developed using Laravel web application framework based on MVC architectural design pattern. Data is stored in MySQL database. The result is a clothing ecommerce website.
Clothing store website
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa vietne; Apģērbu interneta veikals; MVC; Laravel; Web site