Mūzikas instrumenti B. Okudžavas 1970.-1990. gadu lirikā. - Martirosjana, Laura (Latvijas Universitāte, 2014)
Martirosjana Laura Muzikālie instrumenti B. Okudžavas 1970 – 1990 gadu lirikā: bakalaura darbs. – Rīga, 2014. – 44 lpp. Darbs ir veltīts Bulata Okudžavas lirikai 1970-1990 gadu laikā mūzikas instrumentu aspektos. Pētijuma mērķis ir izpētīt B. Okudžavas biogrāfiju, viņu daiļradi, kā arī izpētīt mūzikas instrumentus viņa daiļradē. Darbs sastāv no divām daļām. Pirmajā daļā tiek aprakstītas B. Okudžavas biogrāfija, viņa sasniegumi un lirika. Otrā daļa ir veltīta B. Okudžavas lirikai 1970.-1990. gadu laikiem, dzejoļiem, kurā ir mūzikas instrumenti. Darbs var ieinterisēt filologus, pedagogus, Okudžavas cienītājus, kā arī visus, kuri interesējas par šo jautājumu.

Martirosyan Laura Musical Instruments in the Lyrics by B. Okudzhava in the 1970s-1990s: baccalaureate work. – Riga, 2014. – 44 p. The present work is devoted to B. Okudzhavas lyrics, his personality and family. The goal of the research is to find and analyze music instruments in his lyrics from 1970 till 1990 years. The thesis consist of two parts. In the first part, the author looks and write the material about B. Okudzhava, his life, family, regards and lyrics. The second part consist of analytical lyrics 1970 - 1990, in which B. Okudzhava use music instruments. The thesis might be of interest to philologists, teachers, and also everyone, who is interested in B. Okudzhavas lyrics.
Musical Instruments in the Lyrics by B. Okudzhava in the 1970s-1990s.
Keywords: Valodniecība