Administratīvā paneļa papildus funcionalitāšu izstrāde, lietojot SAPUI5 rīkkopu - Kovaļenko, Inta (Latvijas Universitāte, 2015)
Šajā dokumentā aprakstītā kvalifikācijas darba mērķis ir papildināt esošās sistēmas funkcionalitāti – pievienot administratora paneli un atskaites. Administratīvais panelis ļauj tā lietotājam redzēt sistēmas kopsavilkumu, diagnosticēt problēmas un ātri piekļut nepieciešamajiem datiem. Atskaites sniedz pārskatus par ražotāja produktu pieejamību pircējiem. Visa nepieciešamā funkcionalitāte izstrādāta, izmantojot HTML, CSS, JS, kā arī SAPUI5 rīkkopu.

The aim of the qualification work, described in this document, is to add functionality to the existing system – to add administrative dashboard and reports. Adminitrative dashboard allows to see systems summary, to detect problems and enables quick access to needed data. Reports offer a review about manufacturers products availability to customers. Additional functionality of adminitrative dashboard and reports are built using HTML, CSS, JS and SAPUI5.
Additional functionality for Administrator panel written in SAPUI5
Keywords: Datorzinātne; SAPUI5; administratīvais panelis; planogramma; atskaites