Mārketinga komunikācijas saistītos uzņēmumos SIA „BEWE RIX” un SIA „Beweship Latvia”. - Bumbure, Aija (Latvijas Universitāte, 2013)
Darba mērķis ir,balstoties transporta un uzglabāšanas nozares attīstības tendenču un pakalpojumu analīzi,izpētīt mārketinga komunikācijas pētījuma objekta atpazīstamības vairošanai,jaunu klientu piesaistīšanai un esošo klientu lojalitātes paaugstināšanai. Darba pirmajā nodaļā raksturota transporta un uzglabāšanas nozares struktūra un attīstība,ar kravu transportēšanu saistītie pakalpojumi,kravu pārvadājumu veidu priekšrocības un trūkumi,analizēti saistītie uzņēmumi SIA „BEWE RIX” un SIA „Beweship Latvia”,to piedāvātie pakalpojumi. Otrajā nodaļā raksturota uzņēmumu misija,vīzija,komunikāciju mērķis,analizētas izmantotās mārketinga komunikācijas. Trešajā nodaļā,pamatojoties uz pētījuma rezultātiem,sniegts mārketinga komunikāciju,klientu attiecību un iekšējās,ārējās vides vērtējums. Nobeigumā apkopoti secinājumi un sniegti priekšlikumi mārketingu komunikāciju pilnveidošanai. Atslēgvārdi:mārketinga komunikācijas,klientu lojalitāte,atpazīstamība,transports, uzglabāšana,Beweship,BEWE RIX.

The main aim of master thesis is to explore marketing communications to raise research object visibility,attract new customers and increase loyalty of existing customers,based on transport and storage field development trends and analysis of field services. In the first chapter author analyzes the transport and storage field structure,development trends,transportation-related services,key strengths and weaknesses of freight transport modes,analyzes associated enterprises BEWE RIX,Ltd. and Beweship Latvia,Ltd.,and their services.In the second chapter author describes companies mission,vision,purpose of communication and analyzes marketing communications.In the third chapter based on the results of researches author gives evaluation of marketing communications,customer relations,internal and external factors.Author summarizes conclusions and proposals to improve marketing communications. Keywords:marketing communications,customer loyalty,visibility,transport,storage, Beweship,BEWE RIX.
Marketing communications in associated enterprises BEWE RIX, Ltd. and Beweship Latvia, Ltd.
Keywords: Vadībzinātne