SIA "Dundaga" finanšu analīze - Latko, Una (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darbs sastāv no 76 lpp, darbā ir 4 attēli, 19 formulas un 40 tabulas. Darba galvenais mērķis ir pamatojoties uz teorētisko bāzi veikt uzņēmuma finanšu analīzi, un prognozēt uzņēmuma 2011.gada budžetu. Darbs ir sadalīts 3 nodaļās. Pirmajā nodaļā tiek veikts teorētisks ieskats finanšu analīzes veidošanā, un plānotā budžeta sastādīšanā. Otrajā nodaļā autore veic SIA ”Dundaga” finanšu analīzi, izanalizējot galvenos rādītājus, atbilstoši tiem sniedzot novērtējumu, un ieteikumus konkrēto rādītāju uzlabošanai. Trešajā nodaļā autore veic uzņēmuma plānotā budžeta sastādīšanu 2011.gadam. Veicot uzņēmuma galveno finanšu rādītāju analīzi autore secināja, ka uzņēmums ir salīdzinoši stabils, un tuvākajā nākotnē tam bankrota iespējas nedraud.

Bachelor thesis consists of 76 pages, there are 4 pictures, 19 formulas and 40 tables in Bachelor thesis. The main target of thesis is to perform financial analysis of the company and forecast the budget for the 2011 year. Thesis consist of 3 parts. There is done theoretical review of financial analyses and drawing up planned budget in the first part of thesis. Author is making financial analyses of SIA „Dundaga”, analyzing main indexes, evaluating them accordingly and giving suggestions for improvements in the second part of thesis. Author is composing the planned budget for Year 2011 in the third part of thesis. Doing the analyses of the main financial indexes author came to the conclusion that company is comparatively stable and there are no threats of bankruptcy in the nearest future.
Financial analysis of SIA "Dundaga"
Keywords: Ekonomika