Argumentācijas specifika mūsdienu kino recenzijas žanrā - Koba, Olga (Latvijas Universitāte, 2009)
Koba Olga Argumentācijas specifika mūsdienu kino recenzijas žanrā: bakalaura darbs. – Rīga, 2009. – 48 lpp. Darbs ir veltīts interneta kino recenzijas argumentācijas īpatnību pētījumam. Autore pielieto apraksta metodi kino recenziju tekstu piemēru analīzei, lai atklātu argimentācijas specifiku. Pētījums var pievērst speciālistu uzmanību, ka arī ieinteresēt visus, kas interesējas par šo jautājumu. ATSLĒGVĀRDI Argumentācija, kino recenzijas, nocenošana

Koba Olga Specific Character of Argumentation in the Genre of Contemporary Film Review: Baccalaureate work. – Riga, 2009. – 48 p. The work is dedicated to the research of argumentation in the Internet film reviews. The author makes descriptive analysis of the review texts for determination of argumentative devices. The research may invite attention of specialists, involved with problems of argumentation, and all those interested in the theme. KEY WORDS Argumentation, film reviews, evaluation
Specific Character of Argumentation in the Genre of a Contemporary Film Review
Keywords: Krievu filoloģija