Организация и менеджмент МБА в библиотеке Тартуского университета - Лущик, Мария (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes " prezentācija
Prezentācijā apskatīts Tartu universitātes bibliotēkas starpbibliotēku abonementa (SBA) process: nosacījumi, pasūtīšanas formas bibliotēkas tīmekļa vietnē, pakalpojuma izmaksas un attīstības dinamika, sniegta informācija par SBA pakalpojuma organizēšanu Igaunijā.
Keywords: Tartu universitātes bibliotēka; SBA; Starpbibliotēku abonements; Библиотека Тартуского университета; МБА; Межбиблиотечный абонемент