Tīmekļa platforma testu lietotnēm - Ķimeniece, Madara (Latvijas Universitāte, 2014)
„Tīmekļa platforma testu lietotnēm” ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta tīmekļa vietne ar mērķi ļaut cilvēkiem pārbaudīt savas zināšanas dažādās jomās pildot testus. Tīmekļa vietnē var vērtēt testus, iegūt punktus par katru izpildīto testu, redzēt savu iegūto vietu kopējā topā. Tiek izdalītas trīs mājaslapas lietotāju grupas: nereģistrēts lietotājs, reģistrēts lietotājs un administrators, kuriem ir pieejamas tikai konkrētai grupai paredzētās funkcijas. Darbs ir izstrādāts Laravel MVC ietvarā un izmantojot PHP, HTML, CSS un MySql programmēšanas valodas.

"Web platform for test applications" was developed as qualification work with purpose of allowing people to test their knowledge in different areas. In this web application users can rate tests, earn points for each completed test and see their results in top among other users. There are three distinguished user groups: guest, user and administrator, each group has access for specific functionality within website. Application was developed in Laravel: MVC type framework and uses such technologies as PHP, HTML, CSS and MySQL.
Web platform for test applications
Keywords: Datorzinātne