Lojalitātes programmas izstrāde mobilajam operatoram - Melkere, Katrīna (Latvijas Universitāte, 2015)
Maģistra darba tēma ir “Lojalitātes programmas izstrāde mobilajam operatoram”. Darba mērķis ir veicināt piedāvājumu dažādību Latvijas mobilo telekomunikāciju nozarē. Darbs ir strukturēts trīs daļās – izpētes daļā veikta telekomunikāciju nozares Latvijā izpēte, projekta priekšlikuma izstrādes daļā piedāvāti potenciālie alternatīvu varianti, kā risināt izvirzīto problēmu, izvēloties ekonomiski veiksmīgāko, projekta rokasgrāmatas izstrādes daļā izvēlētajai alternatīvai veikta detalizēta plānošana. Maģistra darba izstrādes rezultāts ir projekts, kas ietver lojalitātes programmas izstrādi ar četrām tās komponentēm.

Subject of the Master’s thesis is “Loyalty Program Design for Mobile Operator”. The aim of the thesis is to promote the diversity of tender among participants of Latvian mobile telecommunications sector. The thesis is structured in three parts – research part includes the study of Telecommunications Industry in Latvia, project proposal part offers various potential alternatives to solve the problem raised in thesis. Then, after choosing the most economically efficient alternative, follows the elaboration of project’s handbook with a detailed planning of the selected alternative. The result of Master’s thesis is a project that involves the design of loyalty program and its four components.
Loyalty Program Design for Mobile Operator
Keywords: Vadībzinātne; lojalitātes programma; telekomunikāciju nozare; mobilais operators; projekta vadīšana