Tiešsaistes darījumu vietne auto tirgotājiem - Bušs, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba “Tiešsaistes darījumu vietne auto tirgotājiem” mērķis ir izstrādāt klienta prasībām atbilstošu tīmekļa vietni. Vietne ir paredzēta uzņēmuma “Eleving” sadarbības partneriem, kuri nodarbojas ar lietotu automašīnu tirdzniecību. Vietnes mērķis ir nodrošināt partneriem iespēju ērti izveidot pieteikumus dažādiem auto finansēšanas produktiem, piemēram, auto līzingam vai auto kredītam. Tāpat vietnē partneri varēs atjaunot pieteikumu datus, glabāt informāciju par viņu pārdošanā esošajām automašīnām, pievienot automašīnu datus pieteikumiem un sazināties ar uzņēmuma “Eleving” darbiniekiem. Šajā dokumentā aprakstīta programmatūras prasību specifikācija (PPS), programmatūras projektējuma apraksts (PPA) un testēšanas dokumentācija. Darbs izstrādāts izmantojot programmēšanas valodu JavaScript. Lietotāja saskarnes veidotas izmantojot bibliotēkas Vue.js un Nuxt.js.

The purpose of the qualification work “Online transaction site for car dealers” is to develop a website in compliance with the requirements of the customer. The website is aimed at Eleving's partners in the sale of used cars. The site aims to enable partners to easily create applications for various car finance products, such as auto leasing or auto loan. Partners will also be able to update application data, store information about cars they sell, add car data to applications and contact employees at Eleving. This document describes software requirements specification, software design description and test documentation. The work was developed using the JavaScript programming language. User interfaces created using library Vue.js and Nuxt.js.
Online transaction site for car dealers
Keywords: Datorzinātne; finanses; aizdevums; automašīna; tīmekļa vietne