Speciālo kolekciju raksturojums informācijas avotos - Saviča, Mārīte (LU Bibliotēka, 2014)
Publikācija no rakstu krājuma "Bibliotēka kā universitātes informācijas un mācību telpa = A Library as University Information and Education Space" (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2014).
The characteristics of special collections in information sources
Характеристика специальных коллекций в информационных источниках
Keywords: Bibliotēkas krājums; Informācijas avoti; LU Bibliotēkas speciālās kolekcijas; LU Bibliotēka