Drošības risinājumi, izmantojot Android ierīces - Jansons, Juris (Latvijas Universitāte, 2018)
Darba ietvaros autors aplūkoja uz šo brīdi populārākās mobilo ierīču operētājsistēmas Android drošības risinājumus, kurus iespējams ieviest papildus operētājsistēmas esošajiem risinājumiem, lai palielinātu datu drošību šajās ierīcēs. Darbā autors aplūkojis jau pieejamus risinājuma aprakstus, kā arī aprakstījis savu ideju par datu drošības palielināšanu ierīcē.

In this paper author has explored security solutions which can be implemented along with default operating system solutions for currently most pupular mobile operating system Android. Author has described solutions that are already available and described his idea for increasing data security on device.
Security solutions using Android devices
Keywords: Datorzinātne; android; drošības risinājumi; šifrēšana; atšifrēšanas