Jauna pakalpojuma izstrāde un ievešana grāmatvedības apkalpošanas uzņēmumā „X” - Beketova, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darba tēmas izvēle bija priekš nosacīta ar darba autores profesiju grāmatvedības jomā un uzņēmumā „X” salikušo situāciju − darba noslogotības trūkums un izmaksu samazināšanas nepieciešamība. Darbā ir analizēti klientu aptaujas rezultāti, izpētīta teorija par populārākajiem finanšu analīzes metodēm un paņēmieniem. Darbā tika izmantotas kvalitatīvas izpētes metode, statistiskās analīzes metodes (korelācija), finanšu analīzes metodes, grafiskas un matemātiskas metodes. Pamatojoties uz veikto pētījumu darba autore izstrādāja jauna pakalpojuma projektu ar piemēru. Atslēgvārdi: finanšu analīze, maksātnespējas prognozēšana, anketēšana, jauna pakalpojuma izstrāde.

The choice of a theme of baccalaureate work has been caused by a trade of its author in accounting sphere and a current situation at the enterprise - a lack of work loadings and necessity of decrease in expenses. In work are analyzed results of processing of questionnaires of clients, is studied the theory of methods of the financial analysis. In work are used methods of qualitative research, the statistical analysis methods (correlation), methods of the financial analysis, graphic and mathematical methods. Being based on the spent research the author of work has developed services project with the resulted example. Keywords: insolvency forecasting, questioning, working out of new service
Working out and introduction of new service at the enterprise of accounting service "X"
Keywords: Vadībzinātne