Latvijas Komercbankas "X" klientu apkalpošanas centra masu apkalpošanas sistēmas analīze un pilnveide - Rūnika, Benita (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba tēma ir „Latvijas komercbankas „X” klientu apkalpošanas centra masu apkalpošanas sistēmas analīze un pilnveide”. Darbs ir veikts ar nolūku atklāt problēmas klientu apkalpošanas organizēšanā un izstrādāt priekšlikumus to risināšanai. Autores izstrādātā metodika optimāla darba vietu skaita aprēķināšanai bankas klientu apkalpošanas centros un darba efektivitātes noteikšanas kritēriji izmantojami jebkurā Latvijas komercbankā, kurā notiek klientu apkalpošana klātienē. Maģistra darbs sastāv no 3 nodaļām, kurās ietvertas 26 tabulas, 24 attēli un 37 formulas. Maģistra darba apjoms ir 94 lapas un ir izmantots 51 literatūras avots. Tam ir 2 pielikumi.

The theme of the Master thesis is „Analysis and Improvement of Queuing System in Customer Service Center of Latvian Commercial Bank „X”. Purpose of the diploma paper is to identify problems in organization of customer service and to provide proposals for solution. Author’s proposed methodology for calculating optimal count of functionaries in customer service center and criteria for determination of work efficiency can be successfully used in any commercial bank in Latvia where the face-to-face customer service is provided. Master thesis consists of three parts containing 26 tables, 24 illustrations and 37 formulas. Master thesis contains 94 pages, 51 references and 2 attachments.
Analysis and Improvement of Queuing System Customer Service Center of Latvian Commercial Bank "X"
Keywords: Ekonomika