Videokonferences ieviešana uzņēmuma datortīklā - Andrejevs, Jevgenijs (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darba galvenais mērķis ir veikt izpēti par to, kādas videokonferences tehnoloģijas eksistē. Otrais mērķis ir, izmantojot iegūtās zināšanas, ieviest uzņēmumā videokonferences sistēmu. Darba gaitā tiek izvērtēti iespējamie risinājumi un tirgus piestāvēti produkti. Ir veikta produktu izmēģināšana, kuras rezultāta ir dabūti divi kandidāti uz ieviešanu. Darba praktiskajā daļā šie risinājumi tiek ieviesti testā vidē, kurā ir ļoti tuvā reālai uzņēmuma IS (patiesība tas pats tikai ar mazāko lietotāju skaitu). Rezultāta vadājoties pēc uzņēmuma vadības nodefinētam tehniskam un darījumprasībām, kā arī ievērojot testēšanas rezultātus tika izvēlēts viens risinājums, kurš arī tiks izmantot tālāk.

The main objective of this work “Videoconference implementation in business network” is to investigate what kind of technology we can use to develop a videoconferencing system. The second objective is to use the knowledge gained in theoretical part of work, to implement videoconferencing systems in business network. In the practical part, solutions are implemented in the test medium, which is very close to the real business IS.
Videoconference Implementation in Business Network
Keywords: Datorzinātne