E-biznesa platformas attīstība uzņēmumā “Rimi Baltic” lietotāju pieredzes uzlabošanai - Kursiša, Laura (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darba “E-biznesa platformas attīstība uzņēmumā “Rimi Baltic” lietotāju pieredzes uzlabošanai” mērķis, pamatojoties uz esošo tīmekļa vietņu funkcionalitātes un lietojamības analīzi, izstrādāt vienotas platformas dizainu un rekomendācijas lietotāja interfeisa konceptam, lai uzlabotu lietotāju pieredzi un nodrošinātu efektīvāku vietnes lietojamību. Darbā tiek analizēta informācija par uzņēmuma pašreizējo tīmekļu vietņu darbības priekšrocībām un trūkumiem. Izanalizētā informācija pierāda, ka organizācijai būtu nepieciešams apvienot divas tīmekļa vietnes vienā, kurā būtu iespējams atrast informāciju par uzņēmumu, veikaliem, u.c., kā arī iegādāties produktus, lai uzlabotu lietotāju pieredzi, apmeklējot uzņēmuma tīmekļa vietni.

The aim of the Bachelor's work ““Rimi Baltic" e-business platform development to improve user experience”, is to develop a unified platform design and recommendations for the user interface concept, based on an analysis of the functionality and usability of existing websites, in order to improve user experience and ensure more efficient website usability. Study analyses information about the benefits and disadvantages of running the company's current websites. The information analysed demonstrates that an organisation would need to merge two websites into one where information about the company, shops, etc. could be found, as well as purchase products to improve user experience by visiting the company's website.
"Rimi Baltic" e-business platform development to improve user experience
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; tīmekļa vietne; lietotāju pieredze; platforma; e-komercija