SIA "North Hub Services" saimnieciskās darbības optimizācijas virzieni - Berezovskis, Sergejs (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma – „SIA „North Hub Services” saimnieciskas darbības optimizācijas virzieni”. Bakalaura darbs ir uzrakstīts, lai izpētītu uzņēmuma SIA North Hub Services iekšējās un ārējās vides faktorus turpmākās attīstības stratēģijas noteikšanai, darbības optimizācijas plāna izstrādei un līguma parakstīšanai ar uzņēmumu airBaltic. Bakalaura darbs rakstīts latviešu valodā. To veido divas anotācijas, saturs, ievads, trīs nodaļas, secinājumi un priekšlikumi, literatūras saraksts. Bakalaura darba pirmajā nodaļā ir izklāstīti konkurētspējas teorētiskie aspekti. Otrajā nodaļā ir veikta uzņēmuma SIA North Hub Services pamatdarbības izpēte, stratēģiskā plānošana un attīstības stratēģijas noteikšana. Trešajā nodaļā ir veikta uzņēmuma SIA North Hub Services pamatdarbības optimizācijas virzienu analīze. Bakalaura darbs sastāv no 60 lappusēm, tajā iekļautās 17 tabulas un 21 attēli. Bakalaura darba sagatavošanai ir izmantoti 18 literatūras avoti.

The Bachelor’s paper subject - „Economical activity optimization directions of North Hub Services Ltd.” The main aim of the Bachelor’s paper is to investigate internal and external environmental factors of North Hub Services Ltd. for obtaining the most suitable future development strategy, in order to prepare future work optimization plan and to sign new contract with airBaltic. The Bachelor’s paper is written in Latvian. It contains two annotations, introduction, three main parts, conclusions and suggestions, list of literature used. In the first part of the Bachelor’s paper theoretical aspects of North Hub Services Ltd. competitiveness are described. There is a research of the enterprise’s basic working processes in the second part, as well as strategic planning and determination of development strategy. In the third part is made an analysis of North Hub Services Ltd. basic work optimization ways. The Bachelor’s paper consists of 60 pages; it contains 17 tables, 21 picture and 18
Economical activity optimization directions of North Hub Services Ltd.
Keywords: Vadībzinātne