Darba aizsardzības sistēmas pilnveide uzņēmumā “Alūksnes rajona sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma “Alūksnes Energoceltnieks"” - Šņorniece, Sintija (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darbs uz 72 lpp., ietver 8 att., 38 tab., 23. lit. avotus, 5 pielikumus. Pētījums sastāv no 3 daļām: 1.daļa: apkopota un analizēta literatūra un normatīvie akti par darba aizsardzību. Šajā daļā ir aprakstīta darba aizsardzības nozīme. 2. daļa: aprakstītas pētījumā izmantotās metodes – aptaujas anketa par darba aizsardzības sistēmu uzņēmumā un darba aizsardzības dokumentu audita anketa. 3. daļa: iegūto datu apkopojums un rezultātu analīze. Pētījuma rezultāti ļauj secināt - uzņēmumā darba aizsardzības sistēma tiek organizēta atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajām prasībām. Uzņēmumā ir ieviesti visi tam nepieciešamie darba aizsardzības dokumenti. Atslēgas vārdi: darba aizsardzība, dokumenti, audits.

Study made on 72 pages, includes 8 images, 38 tables, 23 literatures, 5 supplements. The study consists have 3 parts: Part 1: gathered and analyzed literature and normative acts on labor protection. This part describes the importance of labor protection. Part 2:the methods who used in this work – questionnaire on the labor protection system in the company and a document for the audit of labor protection questionnaire. Part 3: acquired data collection and analysis of results. Results of the research led to the conclusion - in the company the labor protection system is organized in accordance with the requirements specified in normative acts. The company has all the necessary labor protection documents. Keywords: labor protection, document, audit.
Improvement of the labor protection system in the company Aluksne district comapny limited liability company "Alūksnes Energoceltnieks"
Keywords: Darba aizsardzība (Alūksnes filiāle) [RPIVA]; Darbs; Aizsardzība; Dokuments; Audits; Sistēma