Santehnikas ražošanas projekts uzņēmumā SIA „CasaDiVanna” - Livčāne, Gunta (Latvijas Universitāte, 2014)
Mūsdienu santehnika ir ļoti daudzveidīga, un lielā izvēle ne vienmēr palīdz pircējam pieņemt pareizāko lēmumu. Visprātīgāk būtu paļauties uz savu gaumi un pārdevēju-konsultantu ieteikumiem. Tad vannas istaba būs tieši tāda, kādu vēlaties. Tā kā vannas istabām, iespējams, ir arī netradicionāls risinājums, pēdējo gadu laikā Latvijas ražotāji ir pilnveidojuši savu tehnoloģiju un vēlas piedāvāt jaunus un inovatīvus produktus gan vietējam, gan ārzemju tirgum. Maģistra darba „Santehnikas ražošanas projekts uzņēmumā SIA „CASADIVANNA”” mērķis ir izstrādāt unikālu un uzlabotu lietā marmora tehnoloģiju, kas netiek izmantota nekur pasaulē un ir viss ekoloģiskais un dabai draudzīgākais sastāvs, nodrošinot Latvijas iedzīvotājus ar ekoloģiskās santehnikas piedāvājumu līdz 2015. gadam. Pirmajā nodaļā autore raksturo ekoloģiskās santehnikas ražošanu Latvijā, santehnikas tirgu un videi draudzīgās santehnikas piedāvājumu, kā arī Latvijas iedzīvotāju pieprasījumu pēc ekoloģiskās santehnikas un

Modern plumbing systems is very diverse, and a great selection does not always help the customer make the best decisions. Sensible course would be to rely on their own tastes and professional adviser’s recommendation. Then your bathroom going to be exactly as you want. In the bathroom can also be an untraditional solution. In a last few years Latvian manufacturers have improved their technology and offering new and innovative products for both – local and foreign market. The goal of master’s paper „Plumbing systems manufacturing project at company "CasaDiVanna" Ltd.”” is using the natural stone – marble, develop a unique and improved producing technology of plumbing systems. This technology haven’t used anywhere in the world and it is environmentally friendly. Providing Latvian people with ecological plumbing systems by 2015th year. In the first chapter author describes the ecological plumbing system production in Latvian, all plumbing system market and green product
Plumbing systems manufacturing project at company "CasaDiVanna" Ltd.
Keywords: Vadībzinātne