Kompānijas Emergn tīmekļa vietnes valueflowquality.com pārveide lietotāja pieredzes uzlabošanai - Jakovļeva, Kristīna (Latvijas Universitāte, 2019)
Lietotāja pieredze (UX) mūsdienās ir viena no aktuālākajam jomām informācijas tehnoloģijās. Katru gadu aug kompāniju pieprasījums pēc lietotāja pieredzes speciālistiem, lai veidotu ērtu un apdomātu digitālo produktu. Bakalaura darba ideja ir paskaidrot un izpētīt, ko nozīme lietotāja pieredze, aprakstīt UX dizaina būtību, kā arī, analizējot populārākas tiešsaistes apmācības platformas, izveidot vadlīnijas valueflowquality.com tīmekļa vietnes pārveidei un, izmantojot tos, izveidot grafiskā dizaina koncepcijas. Darbā parādītas un skaidrotas šīs tīmekļa vietnes lietotāja pieredzes problēmas, kuras iespējams atrisināt, izmantojot bakalaura darba autores izveidotās vadlīnijas.

User experience (UX) today is one of the most topical areas of information technology. The demand for user experience specialists in ICT companies is growing every year, to create a convenient and thoughtful digital product. The idea of the thesis is to explain and explore the meaning of user experience, to describe the essence of UX design, to develop guidelines for the transformation of the valueflowquality.com website by analyzing the most popular online training platforms and create graphic design concepts using them. The work shows and explains valueflowquality.com website problems that can be solved using user guidelines provided by author.
Redesign of Emergn enterprise website valueflowquality.com to improve user experience
Keywords: Datorzinātne; lietotāja pieredze; dizains; UX; lietojamība; mācības