Mācību motivāciju veicinošie faktori 4.klases skolēniem - Vītiņa, Liene Melita (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba temats: Mācību motivāciju veicinošie faktori 4.klases skolēniem Darba autors: Liene Melita Vītiņa Zinātniskā darba vadītājs: Mg. paed., Mg.psych., Ilze Kricka Pētījuma mērķis: teorētiski analizēt un praktiski izpētīt, kādas ir mācību motivācijas veidošanās likumsakarības sākumskolā un kādi faktori veicina tās veidošanos. Pētījuma uzdevumi: 1. Analizēt literatūras avotus par motivāciju, tās veidiem, 2. Noskaidrot motivācijas veidošanās ietekmējošos faktorus, 3. Izzināt sākumskolas skolēnu mācību motivācijas likumsakarības 4. Noskaidrot mācību motivāciju veicinošos faktorus sākumskolā. Bakalaura darba apjoms: 44 lapas, 12 attēli, 4 tabulas, 1 pielikums

Bachelor's Work Theme: Providing factors for learning motivations of 4th grade pupils Author of the work: Liene Melita Vītiņa Head of scientific work: Mg. paed, Mg. hurt., Ilze Kricka The aim of the study is to analyse in theory and in practice the relationship between school motivation in primary school and what factors contribute to its formation. Study tasks: 1. Analyse the sources of literature on motivation, its types, 2. To identify the factors affecting the formation of motivation, 3. To explore the legal nature of the motivation of primary school pupils 4. Find out the factors contributing to learning motivation in primary school. Bachelor's work volume: 44 pages, 12 pictures, 4 tables, 1 annex
Providing factors for learning motivations of 4th grade pupils
Keywords: Skolas pedagoģija; mācību motivācija; sākumskola; mācīšana; mācīšanās