Ieejas/izejas kontroles sistēma - Vasiļenko, Oļegs (Latvijas Universitāte, 2008)
Darbā ir apskatīta un izanalizēta ieejas/izejas kontroles sistēmas nepieciešamība Latvijas skolās. Balstoties uz gūtajiem analīzes rezultātiem, darba autors piedāvā savu risinājumu – sistēmu „Secure”, kas pilnībā atbilst visām prasībām. Sistēma ir detalizēti aprakstīta un iztestēta. Apskatīti arī citi sistēmas iespējamie pielietošanas veidi.

There is considered and analyzed necessity of the monitoring system of an input/output for schools of Latvia. Leaning on results of the analysis, the author of work offers the decision - system "Secure" which completely corresponds to all requirements. The system is in details described and tested. Other kinds of application of system are considered also.
Input/output control system
Keywords: Datorzinātne