Tīmekļa spēle "Tennio" - Zbitkovskis, Rihards (Latvijas Universitāte, 2012)
Tīmekļa spēle “Tennio” ir virtuāla tenisa menedžmenta spēle. kura sniedz iespēju izveidot un vadīt savu virtuālo tenisa spēlētāju. sastādīt tam sacensību un treniņu grafiku, izstrādāt spēļu taktiku un piedalīties turnīros. Lietotājam jāiejūtas nevis paša spēlētāja, bet tenisa trenera un menedžera ādā, dodot savam audzēknim detalizētas norādes spēlei, izvēloties atbilstošu ekipējumu, un pārvaldot tā finanses.Atšķirībā no citām līdzīga tipa spēlēm, “Tennio” ir iespējams ne tikai uzzināt beigu rezultātu un statistiku, bet arī vērot spēles gaitu.

Browser game “Tennio” is a virtual tennis management game which gives opportunity to create your own virtual tennis player, create a schedule of matches and trainings, develop a tactic for a match and to participate in tournaments. The user has to put himself not in the place of the tennis player but in the place of that player's coach and manager, giving him detailed instructions for a game, choosing appropriate equipment for him and managing his finances. In contrast to other similar games, “Tennio” not only shows the end result and statistics of a tennis match but also makes possible to watch the course of the game.
Online tennis manager game "Tennio"
Keywords: Datorzinātne