Darbinieku motivācijas sistēmas attīstīšana Wellton Hotel & SPA. - Pētersons, Rihards (Latvijas Universitāte, 2020)
Rihards Pētersons. Bakalaura darbs. Darbinieku motivācijas sistēmas attīstīšana Wellton Hotel & SPA. Rīga: Latvijas Universitāte,2020. Bakalaura darba apjoms ir 60 lappuses (neskaitot pielikumus). Darbs satur 3 pielikumus uz 13 lapaspusēm. Bakalaura darbs sastāv no ievada, motivācijas būtības raksturojuma, viesnīcas nozares un “Mogotel” tirgus raksturojuma, pētījuma rezultāta daļas, secinājumu un priekšlikumu daļas un izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksta. Tas satur 4 tabulas, 15 attēlus, 3 pielikumus un 23 izmantotās literatūras un informācijas avotus. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt darbinieku motivācijas sistēmas attīstību Wellton Riga Hotel & SPA viesnīcā, lai sniegtu motivācijas metodes un sagatavot ieteikumus viesnīcas darbinieku motivācijas sistēmas uzlabošanai. Darba autors izvērtē vadītāja interviju ar mērķi noskaidrot esošo motivācijas sistēmu. Veicot daļēji strukturēto interviju, tika iegūta informācija no viesnīcas vadītāja par esošās motivācijas sistēmu izmantošanu. Savukārt ar anketēšanas metodi tika noskaidrota darbinieku apmierinātība ar pastāvošo motivācijas sistēmu. Bakalaura darba nobeigumā tika apkopoti secinājumi un izstrādāti priekšlikumi, par darbinieku motivācijas sistēmas uzlabošanu viesnīcas nozares uzņēmumos. Atslēgas vārdi: viesnīca, motivācijas sistēma, darbinieki, vadītājs

Rihards Pētersons. Bachelor Thesis. Development of employee motivation system at Wellton Hotel & SPA. Riga, University of Latvia, 2020. The Bachelor Thesis is written in Latvian. The volume of the bachelor's thesis is 60 pages (excluding appendices). The work contains 3 appendices on 13 pages. The bachelor's thesis consists of an introduction, a description of the nature of the motivation, a description of the hotel industry and the Mogotel market, a part of the research result, a part of conclusions and proposals and a list of used literature and information sources. It contains 4 tables, 15 pictures, 3 attachments and 23 information sources. The aim of the bachelor's thesis is to study the development of the employee motivation system at the Wellton Riga Hotel & SPA in order to provide motivation methods and prepare recommendations for the improvement of the hotel employee motivation system. The author evaluates the manager's interview with the aim to find out the existing motivation system. The semi-structured interview provided information from the hotel manager on the use of existing motivation systems. In turn, the employee satisfaction with the existing motivation system was determined by the questionnaire method. At the end of the bachelor's thesis, conclusions were drawn and proposals were developed for the improvement of the employee motivation system in hotel companies. Keywords: hotel, motivation system, employees, manager
Development of employee motivation system at Wellton Hotel & SPA.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Viesnīca; Motivācijas sistēma; darbinieki; vadītājs; motivācija