Apģērba hanfu vēsture un attīstība - Vite, Kristiāna (Latvijas Universitāte, 2009)
Darbs ir par Ķīnas tradicionālo tērpu hanfu, kultūru, vēsturi un attīstību, kā arī Ķīnas dinastiju ietekmi uz tērpu kultūru. Atšķirībām starp galma ierēdņiem un vienkāršiem cilvēkiem. . Tērpi ir viens lielisks kultūras apliecinājums, kas ietver sevī visaptverošas ziņas par vēsturiskiem notikumiem un kultūras tradīcijām. Darbā arī ir apskatītas atšķirības starp sieviešu un vīriešu tērpiem un vai arī šajos tērpos bija saskatāmas hierarhiskas atšķirības.

This work is about traditional Chinese hanfu clothing culture, history and develpoment, the influence of chinese dynasties above the clothing culture. And differences between court and civil hierarchy. Clothing is magnificent aprooval of culture, which includes historical records about past events and culture traditions. In work also are sightworthed differences between men and women clothing, and hierarchichal differences.
Hanfu cloathing history and development
Keywords: Āzijas studijas