Pētniecības metodes Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes studentu noslēgumu darbos - Gorško, Diāna (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba „Pētniecības metodes Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes studentu noslēgumu darbos” mērķis ir noskaidrot, kādas pētniecības metodes ir pašas populārākās Informācijas pārvaldības un Komunikācijas zinātnes studentu noslēgumu darbos, cik daudz metožu studenti izmanto savos darbos. Pētījuma dati parāda, ka studentu vidū pašas populārākās metodes apgūst studiju laikā un iegūtās zināšanas dot pārliecību tās izmantot arī savos noslēgumu darbos un iegūt labus rezultātus.

Objective of this bachelor work “Research methods in diploma papers of students of Faculty of Social Science of University of Latvia” is to find out most popular research methods in social science and how many methods students are using in their diploma papers. Results of this research show that most popular methods students learn in lectures and knowledge about it helps writing their diploma papers.
Research methods in diploma papers of students of Faculty of Social Science of University of Latvia
Keywords: Bibliotēkzinātne