Baltijas universitāšu bibliotēku speciālisti diskutē par atvērto zinātni un atvērto universitāti - Kupce, Marika (LU Bibliotēka, 2017)
Latvijas Universitātē (LU) no 2017.gada 25. līdz 26. maijam norisinājās LU Bibliotēkas organizētā Baltijas universitāšu bibliotēku speciālistu tikšanās “Atvērta zinātne, atvērta universitāte un atvērts prāts” (Open Science, Open University and Open Mind). Rakstā sniegta informācija par notikušo pasākumu.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; Viļņas Universitāte; Tartu Universitāte; Latvijas Universitātes Bibliotēka; atvērtā piekļuve; starptautiska sadarbība; LU Dabaszinātņu centrs; bibliotekāru tikšanās