Ārvalstu palīdzības fondu projektu IS papildinājumi - Beļskis, Zigmunds (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darbā „Ārvalstu palīdzības fondu projektu IS papildinājumi” tiek izveidots ekspertu modulis projektam „DPS”, kurš ir daļa no lielāka risinājuma un kurā ir nepieciešams veikt ekspertu reģistrāciju, to parametru uzstādīšanu un sekojošo atskaišu izveidi. Ekspertu modulis ir nepieciešams, lai nodrošinātu projekta projektu vērtēšanu. Ar šīs sistēmas palīdzību ir iespējams vieglāk pārskatīt visus vērtēšanai nozīmētos ekspertus. Sistēma atvieglo ekspertu dokumentācijas izveidi, tiek pārskatāmi atspoguļoti visi dokumenti, kas pieder pie noteikta eksperta. Sistēma ir izveidota izmantojot VB.NET strādājot ar Microsoft Visual Studio 2008 vidē. Datu bāze tika veidota Microsoft SQL Server vidē.

Qualification work „Foreign financial assistance projects IS additions” is meant to be an expert module of “DPS” project, which is part of a larger solution and which needs the ability to register experts, edit expert parameters and create additional expert reports. Expert module is needed to provide the ability to evaluate projects. This system will allow user to easily manage experts that were appointed for evaluation. System ensures easy expert documentation creation. All created documents are reviewable and sorted by which expert they belong to. The system is developed using VB.NET programming language working in Microsoft Visual Studio 2008. The database was designed in Microsoft SQL Server.
Foreign financial assistance projects IS additions
Keywords: Datorzinātne