Darba samaksas aprēķināšanas un uzskaites kārtība SIA"Sunny terrace" - Šnepste, Zanda (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir “Darba samaksas aprēķināšanas un uzskaites kārtība SIA “Sunny terrace””. Darba mērķis ir izpētīt darba samaksas teorētisko pusi un tās organizāciju SIA “Sunny terrace”, lai izstrādātu ieteikumus darba samaksas sistēmas pilnveidošanai uzņēmumā. Diplomdarbs sastāv no trīs nodaļām, no kurām pirmajā tiek sniegts tēmas teorētiskās puses apskats, otrajā – uzņēmuma un tā organizatoriskās struktūras apraksts, bet trešajā nodaļā aprakstīta darba samaksas organizācija uzņēmumā. Darba nobeigumā iekļauti autores secinājumi un priekšlikumi. Diplomdarbs izstrādāts, pamatojoties uz LR likumdošanu, LR MK noteikumiem, ekonomisko literatūru un autores novērojumiem. Darba apjoms ir 66 lapas, tajā iekļauti 3 attēli, 14 tabulas. Darbam ir 5 pielikumi. Izstrādē izmantoti 36 literatūras avoti. Atslēgvārdi: darba samaksa, uzskaite, alga.

The main theme of the diploma thesis is Payroll accounting at Sunny terrace Ltd. The aim of diploma paper is to explore theoretical aspects of payroll accounting and its organization at Sunny terrace Ltd to explore recommendations for improving the system of salaries, wages in the company. The diploma paper consists of three chapters, in the first chapter there’s given themes theoretical overview, the second one – description of the company and its organizational structure, in the third chapter author describes payroll accounting at the company. At the summary of the paper there are conclusions and recommendations included. Diploma thesis is based on the Republic of Latvia law, the Cabinet regulations, the economic literature and the author's observations. The amount of the paper is 66 pages; there are 3 figures and 14 tables. The diploma thesis has 5 attachments. In the diploma paper development author used 36 literature sources. Key words: payroll, records, salary, wages.
Payroll accounting at "Sunny terrace" Ltd
Keywords: Ekonomika