N-Arilbenzamīdu jodatvasinājumu dzelzs katalizētā ciklizācija - Reinfelds, Matīss (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā ir pārbaudīta iespēja sintezēt fenantridin-6(5H)-onus no benzoskābes amīdu jodatvasinājumiem radikāļu tipa reakcijā, lietojot jaunākos diarilsaites veidošanas apstākļus.

The scope and limitations of phenanthridin-5(H)-6-ones synthesis from N-aryl-benzamide derivatives in the radical type reaction, employing recent reported conditions for formation of the diaryl bond, has been investigated.
Iron catalyzed cyclization of N-aryl benzamide iodo derivatives
Keywords: Ķīmija