Centralizēts paroļu pārvaldības risinājums - Osipovs, Roberts (Latvijas Universitāte, 2015)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni, kas ļauj uzņēmuma darbiniekiem glabāt un apskatīt pieejas datus (lietotājvārdus, paroles, saimniekdatoru nosaukumus u.c.) dažādām iekārtām un servisiem, kas nepieciešami darbā ar klientiem.

Objective of this qualification paper is to develop web based site, used by employees of company for storing access information(usernames, passwords, hostnames, etc.) about different hardware and software services that is needed in work with clients.
Centralized password management solution
Keywords: Datorzinātne; kvalifikācijas darbs; programmēšana; Ruby; Rails