ES projektu ieguldījums kultūrpolitikā: Kokneses novada gadījuma izpēte - Balodis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2016)
Darba autors Jānis Balodis ir izstrādājis maģistra darbu „ES projektu ieguldījums kultūrpolitikā: Kokneses novada gadījuma izpēte”, kura kopējais apjoms ir 94 lappuses, ietverot 5 tabulas un 15 attēlu. Maģistra darbā ir izmantoti 43 literatūras avoti, kā arī pievienoti 3 pielikumi. Darba mērķis ir noskaidrot, kādu ieguldījumu ES fondu projekti ir snieguši Kokneses novada kultūrpolitikā. Tāpat autors apskatīs esošo kultūrpolitikas situāciju novadā. Darba ietvaros autors analizē, vai un kādā mērā ES fondu projektu īstenošana veicina Kokneses novada kultūrpolitikas stiprināšanu un attīstību. Balstoties uz noteiktajiem darba uzdevumiem un izvirzīto mērķi, maģistra darbs iedalīts četrās nodaļās. Pamatojoties uz veikto pētījumu, izdarīti secinājumi un sniegti priekšlikumi ES fondu ieguldījuma veiksmīgākai īstenošanai Kokneses novada kultūrpolitikas attīstībā.

The author Jānis Balodis has developed master’s thesis on the theme “EU project contribution to cultural policy: Kokneses county case study”, that consists of 94 pages, 5 tables and 15 images. In master’s theses has been used 43 sources of bibliography, as well attached 3 annexes. The aim of the work is to clarify what kind of contribution EU fund projects have provided to Koknese county cultural policy. In addition, the author will deal with the cultural policy situation in the region. Within the work, the author analyses whether and to what extent EU fund project implementation contributes strengthening and development of Koknese county cultural policy. Based on the tasks that have been set and aim, the master’s thesis has been divided into four chapters. Based on the research has been developed conclusion and added findings for the EU Funds’ investment contribution to the promotion of Koknese cultural policy.
EU project contribution to cultural policy: Kokneses county case study
Keywords: Politikas zinātne (politoloģija); ES fondu ieguldījums; Kultūrpolitikas stratēģija; Ieguldījuma analīze; Kultūrpolitikas gadījuma analīze