Noguldījumu analīze Baltijas valstīs - Romaņuka, Jekaterīna (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēma ir „Noguldījumu analīze Baltijas valstīs”. Darba mērķis ir uz Latvijā esošu noguldījumu izpētes pamata, kā arī veicot to salīdzināšanu ar noguldījumiem pārējās Baltijas valstīs, noskaidrot Latvijā esošu noguldījumu problēmas, un sniegt priekšlikumus noguldījumu pilnveidošanai Latvijas komercbankās. Darbs sastāv no 3 nodaļām un 8 apakšnodaļām. Pirmā nodaļa ir veltīta noguldījumu teorētiskajiem aspektiem. Otrā nodaļā ir veikta noguldījumu analīze Baltijas valstīs. Trešajā nodaļā tiek noskaidrotas iespējas noguldījumu pilnveidošanai Latvijā. Darba apjoms ir 80 lpp, darbā ir 26 attēli un 2 tabulas. Bakalaura darba noslēgumā autore veic secinājumus un piedāvā iespējamos priekšlikumus noguldījumu pilnveidošanai Latvijā. Atslēgvārdi: noguldījumi, Noguldījumu garantiju sistēma, fonds, noguldījumi Latvijā, Lietuva, Igaunija, noguldījumu pilnveidošana Latvijā.

The theme of the Bachelor thesis is “Analysis of deposits within Baltic States”. The aim of the Paper is on the basis of research of deposits in Latvia as well as making the comparison with deposits in other Baltic States find out the problems and make suggestions for improvement of deposits in Latvian commercial banks. The Paper consists of three chapters and eight subchapters. The first chapter is dedicated to theoretical aspects of deposits. In the second chapter is made an analysis of deposits within the Baltic States. In the third chapter are made out the possibilities for improvement of deposits in Latvia. The amount of the thesis is 80 pages; this includes 26 pictures and 2 tables. At the end of the Paper the author makes conclusions and offers suggestions for improvement of deposits in Latvia. Key words: deposits, The Deposit Guarantee scheme, fund, deposits in Latvia, Lithuania, Estonia, improvement of deposits in Latvia.
Analysis of deposits within the Baltic States
Keywords: Ekonomika