Sogdatawa ǝtumǝciusu - Prawdin, J.; Beldaj, L; Petrowa, T (Ogiz,Selhozgiz, 1934)
Apskats par zivīm un zvejniecību nanaju (goldu) valodā.
Заботьтесь о рыбе
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology::Terrestrial, freshwater and marine ecology; Fishery; Fishes; Nanai language; Zivis; Zvejniecība; Nanaju valoda