Tīmekļa satura vadības sistēma “TicCMS” - Kočerovs, Antons (Latvijas Universitāte, 2007)
Kursa darbā aplūkotājs projekts – multilingvālas tīmekļa lapas satura vadības sistēma “TicCMS”, kura ir piemērota programmatūru izstrādājošai IT kompānijai. Lietojuma interfeiss – atsevišķo moduļu kopums, kuri ļauj elastīgi un ērti attēlot un klasificēt tīmekļa lapas saturu. Izstrādātā sistēmā ir paredzētas tīmekļa lapas satura dinamiskas administrēšanas un sistēmas izvedummašīnas konfigurēšanas iespējas. Programmatūra ļauj ierobežot un sadalīt apmeklētāju pieeju resursam, bet administratora sadaļa nodrošina kontroli par lietotāju pārvaldību. Kursa darbā vairākās sadaļās tiek izklāstīts sistēmas sīkākais apraksts un dažādu problēmu risinājumam izvēlētas pieejas, ka arī tās detalizētais realizēto metožu apraksts ar vairākiem piemēriem. Darba mērķis – pielietojot iegūtas zināšanas uzstādīta uzdevuma pētījuma laikā, izveidot savu tīmekļa lapas satura vadības sistēmu, kura nodrošinātu ērtu pieeju izvietotai informācijai, un arī pieļautu maksimāli elastīgi mainīt resursa saturu.

Term paper’s project – multilingual web-page’s content management system, which satisfies any software developing IT company. Application’s interface – different modules joined together, which allow proper and flexible representation and classification of information placed in site. Developed system provides dynamic administration of site’s content and system engine’s configuration. Presented project also allows to restrict and share visitors’ access to the resource, but the administration section provides the full control over the users’ management. In various term paper’s sections the detailed system’s description and chosen problems’ solutions are expanded, in addition the detailed description of realized methodes is given. Main objective – apply the knowledges obtained by exploring the formulated task, in order to create my personal web-page management system, which gives comfortable access to the information placed at site, and also allows modifying resource content in the most flexible way.
Web content management system “TicCMS”
Keywords: Datorzinātne