SIA “Junks” mājaslapas izstrāde - Ķikuts, Justs (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba projekts “SIA “Junks” mājas lapas izstrāde” ir sistēma jeb mājas lapa, kas paredzēta vecās mājas lapas aizstāšanai. Jaunā mājas lapa ir lietotājiem draudzīgāka un vieglāk uztverama saturot visu vajadzīgo informāciju. Mājas lapai ir jaunas funkcijas, kas vien uzlabo lietošanu. Funkcijas palīdz uzņēmumam interaktīvi paziņot ziņas klientiem. Mājas lapa ir paredzēta uzņēmuma attīstībai, informācijas koplietošanai un lietotāju piesaistei. Sistēma ir veidota, izmantojot spējās un ūdenskrituma izstrādes metodes. Mājas lapas izstrāde tika veikta izmantojot Laravel ietvaru. Tīmekļa vietnes kods tika rakstīts HTML, CSS, PHP programmēšanas valodās. Sistēmas dati tiek glabāti MySQL datubāzē.

Qualification work project “LLC “JUNKS” homepage development” is a website, which is intended to replace the old website. The new website is more user-friendly and easily accessible by providing all the necessary information. The website has new features that improve user experience. Functions help company communicate news messages to their customers. The website is intended for company development, information sharing and user engagement. The system is designed using agile and waterfall development methods. The development of the website was done using Laravel framework. The website code was written in HTML, CSS, PHP programming languages. The system data is stored in the MySQL database.
LLC “Junks” homepage development
Keywords: Datorzinātne; Programmēšana; Laravel; Mājas lapa; HTML; PHP