Pētījumu reģistrācijas žurnāls: 1869, 1870, 1871 - Sintenis, Franz (My University, 1871)
Entomologa F. Sinteņa pašrocīgi veiktie pieraksti insektu kolekcijas veidošanas un pētījumu reģistrācijas žurnālā laikposmam no 1869. gada 3. augusta līdz 1871. gada 27. novembrim, Tērbatā.
Pētījumu reģistrācijas: 1869, 1870, 1871
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology::Organism biology::Animal physiology; Entomoloģija; Kukaiņi; Entomologie; Insekten; Entomology; Insects; Rokrakstu kolekcija; Research logbook