Kolēģu vērtējumu uzskaites sistēma - Briedis, Kārlis Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2016)
“Kolēģu vērtējumu uzskaites sistēma” ir neatkarīga tīmeklī bāzēta sistēma, kas ļauj uzņēmumiem veikt darbinieku savstarpēju novērtēšanu, darbiniekus sadalot departamentos un departamentu grupās un veidojot dinamiskas anketas, kurām iespējams izvēlēties, kuru departamentu grupu dalībnieki var to var vērtēt un kuru departamentu grupu dalībnieki tajā tiks vērtēti. Projekts tika īstenots pēc ūdenskrituma metodoloģijas. Tā izstrādes procesā tika izmantotas PHP, HTML, CSS, JavaScript tehnoloģijas, pielietojot Laravel, Bootstrap un jQuery bibliotēkas un satvarus.

“Colleagues ratings tracking system” is an independent web-based system, which allows companies to organize mutual employee evaluations by dividing them into departments and department groups and creating dynamic forms, for which it is possible to choose department groups, which members can rate that particular form, and department groups, which users will be rated in it. Project was implemented using waterfall methodology. It was developed by using PHP, HTML, CSS, ands JavaScript technologies with help of Laravel, Bootstrap, jQuery frameworks and libraries.
Colleagues ratings tracking system
Keywords: Datorzinātne; savstarpēja novērtēšana; tīmekļa lietotne; ūdenskrituma modelis; Laravel; Bootstrap