Darba aizsardzības sistēmas pilnveide uzņēmumā SIA “Intario” - Tarantenkovs, Artjoms (Latvijas Universitāte, 2020)
Darba autors: Artjoms Tarantenkovs Darba temats: Darba aizsardzības sistēmas pilnveide uzņēmumā SIA „INTARIO” Pētījuma mērķis ir analizēt esošo darba aizsardzības sistēmas pilnveidi kopumā un arī izpētīt darba aizsardzības sistēmu būvniecības uzņēmumā SIA „INTARIO” ka arī izteikt priekšlikumus, darba aizsardzības sistēmas pilnveidei. Pētījuma objekts  Darba aizsardzības sistēma Pētījuma priekšmets  darba aizsardzības sistēmas pilnveide Hipotēze:  Darba aizsardzības sistēma spēj nodrošināt drošus un veselībai nekaitīgus darba apstākļus Priekš pētījuma mērķa sasniegšanas tika izvirzīti tādi uzdevumi kā: 1.Informācijas izpēte, analīze un apkopošana 2.Izanalizēt un izpētīt informācijas avotus, literatūru par darba aizsardzības sistēmu. 3.Veikt darba aizsardzības sistēmu būvniecības uzņēmumā SIA „INTARIO”. 4. Priekšlikumus izstrāde priekš izpētītā uzņēmuma darba aizsardzības sistēmas pilnveides. Pētījuma metodes:  Aprakstošā metode;  Vispārzinātniskās izziņas metodes;  Analīzes metode,  teorētiskās izziņas metode

Author of the work: Artjoms Tarantenkovs Thesis topic: Improvement of labor protection system in the company SIA "INTARIO". The aim of the research is to analyze the improvement of the existing labor protection system in general and also to study the labor protection system in the construction company SIA “INTARIO” as well as to make proposals for the improvement of the labor protection system. Object of research  Labor protection system Subject of research  improvement of labor protection system Hypothesis:  The labor protection system is able to ensure safe and healthy working conditions In order to achieve the goal of the research, the following tasks were set: 1. Information research, analysis and compilation 2. To analyze and study information sources, literature on labor protection system. 3. To perform a labor protection system in the construction company SIA "INTARIO". 4. Development of proposals for the improvement of the labor protection system of the researched company. Research methodology:  Descriptive method;  General scientific cognition methods;  Method of analysis,  method of theoretical cognition. Keywords: labor protection, labor protection system, improvement, company
Improvement of labor protection system in the company SIA" Intario "
Keywords: Darba aizsardzība (Alūksnes filiāle) [RPIVA]; darba aizsardzība; darba aizsardzības sistēma; pilnveide; uzņēmums