[Misālijs] [rokraksts] : [pergaments : teksta fragments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Gada sākuma mises norises kārtība; Jaunā Derība (Mateja 11:Kol 3). Pergaments (kazāda), polihroms teksts (gallu tinte, tempera) lapas abās pusēs. Iniciāļi dažādās krāsās. Teksts divās kolonnās. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2006. gadā.
Keywords: Misāles