URBYS biļešu pārdošanas sistēma - Jankovskis, Miķelis (Latvijas Universitāte, 2014)
URBYS biļešu pārdošanas sistēma ir Informācijas Sistēma, kuras pamatbūtība ir ļaut lietotājam – autorizētam sistēmā – pievienot transporta maršrutus, maršruta braucienu cenu izmaksas, pārvietošanās laikus no pieturas uz pieturu, veikt maršrutu pievienošanu kalendārā un to datu rediģēšanu, un sistēmas otrā iespēja ir pasākumu veidošana, tas ir, iespēja pievienot pasākumus, tā notikuma laikus, kā arī katra notikuma cenu grupas. Atslēgvārdi: Informācijas sistēma, biļešu sistēma, valodu atbalsts, transports, pasākumi

URBYS tickets sales system is Information System, whose core thing is to allow – authorized users – add transport routes, route race prices, travel time from stop to stop, route adding to the calendar and editing data and second systems possibility is event creating, i.e., ability to create events, their dates and add ticket groups for each event date. Keywords: Information System, ticket system, language support, transport, events
URBYS tickets sales system
Keywords: Datorzinātne